Om Kolind & Kristensen

Kolind & Kristensen Audio Inventory er et firma hvor god lyd er i fokus.

I 2021 besluttede Peter og Per sig for at starte et højtalerfirma, der respekterer bruger, musik og kunstner på samme tid.
Med deres mange års erfaring indenfor lyd og elektronik var de ikke i tvivl, om at det burde være muligt at producere højtalere til lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Kolind & Kristensen Audio Inventory blev stiftet, og de begyndte at undersøge hvad deres muligheder var, og hvem de kunne bruge som leverandør af de forskellige dele. Med et mål om udelukkende at bruge danske dele til deres højtalere, var feltet hurtigt indskrænket og de fandt nogle gode aftaler, hvor det var muligt at lave højtalere i flere størrelser, farver og prisklasser, så alle kan være med.

Med firmaet Kolind & Kristensen – Audio Inventory, er det en af værdierne at kunne lave højkvalitets højttalere til nordjyske priser. På sigt er det meningen, at firmaet også skal udvikle og producere andre audio produkter.
Dog er kerneproduktet kvalitets højttalere til konkurrencedygtige priser.

Vores team

Per Kristensen

Medstifter af

Kolind & Kristensen

Per er uddannet elektronikmekaniker i 1989 og har siden starten af 80’erne haft en stor og passioneret interesse for lyd og hifi generelt. Respekten for og formidling af god og autentisk lyd har altid været en del af hans grundværdier.

Ud over interessen for musikken, har Per arbejdet med ledelse i og af forskellige organisationer lige fra produktionsvirksomheder til uddannelsesinstitutioner. Hans erfaring med salg og service er noget af det Per vil bringe med ind i virksomheden.

Pers foretrukne lydgengivelse, er en højttaler der ikke gør dig ”Lyttetræt” og har en autentisk lydgengivelse uanset om der afspilles klassisk, rock, jazz eller andre musikgenre.

Peter Kolind

Medstifter af

Kolind & Kristensen

Peter er uddannet hos det hæderkronede Brüel & Kjær hvor han i 1990 blev færdiguddannet som elektronikmekaniker. Senere har han videreuddannet sig til elektroniktekninker.

I sin tid hos P-Acoustic er et af hans mest kendte produkter standerhøjttaleren P-Acoustics ”Kuhlau”, som har høstet mange roser i HIFI kredse for sin autentiske lyd og fyldige bas, på trods af sin kun 5 tommer bas/mellemtoneenhed.

Peter definerer en god højttaler som en, der har en meget detaljeret lyd, hvor man tydeligt kan høre de forskellige instrumenter. Bassen skal være fast og diskanten blød i toppen.